Reseptit
Ravinto ja terveys
Banana split-granola

Banana split-granola

Nauti hyvästä ja ravitsevasta Banana split-granolasta vaikka viikonloppuaamuisin! Käytä kauden hedelmiä ja marjoja virkistävään smoothieen ja ripottele päälle itsetehtyä granolaa.

Lue lisää

Banana split-granola

· Noin 10 annosta


Ainesosat

· 1 dl pekaanipähkinöitä

· 5 dl luomukaurahiutaleita

· 1 dl kookoshiutaleita

· 1 dl banaanilastuja

· ½ tl himalajansuolaa

· 2 rkl Foodin raakakaakaojauhetta

· 2 rkl Life Kookosöljyä

· ½ dl maapähkinävoita

· 2 munanvalkuaista

· 1 dl vaahterasiirappia

· 1 dl vettä

· banaani

Valmistus

Lämmitä uuni 160 asteeseen. Aseta pellille leivinpaperi. Sekoita kulhossa pekaanipähkinät, kaurahiutaleet, kookoshiutaleet, banaanilastut ja suola.


Sekoita kaakaojauhe, kookosöljy, maapähkinävoi, munanvalkuaiset, vaahterasiirappi ja vesi keskenään tasaiseksi tahnaksi. Sen jälkeen sekoita tahna kuivien ainesten joukkoon. Jaa granola tasaisesti pellille.


Paahda uunin keskiosassa 15-20 minuuttia. Sekoita viiden minuutin välein. Säilytä granola tiiviissä purkissa, mieluusti jääkaapissa. Paloittele banaani ja paista muutamia minuutteja kookosöljyssä, johon on lisätty 1 tl vaahterasiirappia. Tarjoile granola kookosmaidon kanssa ja koristele paistetulla banaanilla ja kookoslastuilla.