Reseptit
Ravinto ja terveys
Kotitekoinen hasselpähkinä-kaakaolevite

Kotitekoinen hasselpähkinä-kaakaolevite

Herkullinen kotitekoinen hasselpähkinä-kaakaolevite on vastustamaton herkku. Se sopii lisukkeeksi moneen jälkiruokaan.

Lue lisää

1 PURKKI


Ainesosat

200 g hasselpähkinöitä

2 rkl Foodin-kaakaojauhetta

2 rkl Life-kookosöljyä

2 rkl agavesiirappia


Valmistus

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Paahda hasselpähkinöitä uunissa noin viisi minuuttia. Anna jäähtyä ja kääri pyyhkeeseen poistaaksesi niistä kuoret. Laita pähkinät monitoimikoneeseen ja jauha, kunnes niistä tulee tahnaa. Lisää loput ainekset ja sekoita hyvin. Säilyy lasipurkissa jääkaapissa noin kaksi viikkoa.