5 min
2
Helppo
Ainesosat
Valmistusohje
2 cm tuoretta raastettua inkivääriä
2 appelsiiniviipaletta
16 tuoretta rosmariinin lehteä
1 pullo Puhdistamon Organic Kombuchaa, inkivääri & sitruuna 400 ml
1 pullo Greenfinn’skarpalomehua 50 cl
Pakastepuolukoita tai -karpaloita
Rosmariinin oksia
Vettä
Jääpalamuotti
- Laita puolukat tai karpalot tyhjään jääpalamuottiin. Painele muottiin rosmariinin oksia ja kaada päälle vettä. Laita muotti pakastimeen.
- Raasta inkivääri. Hienonna inkivääri ja rosmariinin lehdet morttelissa. Jaa seos laseihin.
- Kaada laseihin puoli lasillista kombuchaa ja hieman karpalomehua, kunnes laseista on täytetty noin 3/4.
- Sekoita hyvin ja viimeistele koristelluilla jääpaloilla ja appelsiiniviipaleilla.
Osta reseptin tuotteita
Katso saatavuus myymälästä