Reseptit
Ravinto ja terveys

5 min

2

Helppo

Ainesosat

Valmistusohje

2 cm tuoretta raastettua inkivääriä

2 appelsiiniviipaletta

16 tuoretta rosmariinin lehteä

1 pullo Puhdistamon Organic Kombuchaa, inkivääri & sitruuna 400 ml

1 pullo Greenfinn’skarpalomehua 50 cl

Pakastepuolukoita tai -karpaloita

Rosmariinin oksia

Vettä

Jääpalamuotti

  1. Laita puolukat tai karpalot tyhjään jääpalamuottiin. Painele muottiin rosmariinin oksia ja kaada päälle vettä. Laita muotti pakastimeen. 
  2. Raasta inkivääri. Hienonna inkivääri ja rosmariinin lehdet morttelissa. Jaa seos laseihin. 
  3. Kaada laseihin puoli lasillista kombuchaa ja hieman karpalomehua, kunnes laseista on täytetty noin 3/4. 
  4. Sekoita hyvin ja viimeistele koristelluilla jääpaloilla ja appelsiiniviipaleilla.

Osta reseptin tuotteita

Katso saatavuus myymälästä