Cherry Nice -jäätelö kollageenilla
Kun kirsikat alkavat ilmestyä puihin ympäri Pohjolaa, on täydellinen aika nauttia herkullisesta nice creamista. Hemmottele itseäsi herkullisella nice creamilla! Meidän maukas nice cream yhdistää kirsikoiden raikkaan ja mehukkaan maun kypsien pakastettujen banaanien kermaisuuteen. Ja miksi et lisäisi sekaan Vild Nordin Collagen C+ -jauhetta, joka on luonnollisesti proteiinirikas ja sisältää runsaasti C-vitamiinia acerola-marjoista.
Tarvitset:
- 5 dl tuoreita kirsikoita, kivettömiä
- 2,5 dl pakastettuja kirsikoita (valinnainen: enemmän väriä ja makua varten)
- 3 pakastettua kypsää banaania
- 1 tl vaniljajauhetta
- 4 mittalusikallista (20 g) Vild Nord Collagen C+ -jauhetta
- Valinnainen koriste: kaakaonibsejä tai rouhittua mantelia
Näin teet:
- Kerää 2 kuppia tuoreita, paikallisia kirsikoita ja poista kivet.
- Yhdistä tuoreet kirsikat (ja/tai pakastetut kirsikat), pakastetut banaanit, vaniljajauhe ja Collagen C+ -jauhe tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa. Sekoita ainekset, kunnes saat sileän ja kermaisen koostumuksen.
- Kaada seos pakastusta kestävään astiaan ja pakasta noin 2-4 tuntia, tai kunnes se saavuttaa halutun jäätelömäisen koostumuksen. Sekoita seosta joka tunti, jos mahdollista, estääksesi kiteytymisen.
- Kun seos on valmis, annostele se yhteen tai useampaan kulhoon ja, halutessasi, ripottele päälle kaakaonibsejä tai rouhittua mantelia lisätekstuuria ja -makua varten.
- Tarjoile ja nauti ihanista tuoreista kirsikoista valmistetusta herkullisesta nice creamista