Terveelliset gluteenittomat piparkakut
30
30
Medium
Ainesosat
Valmistusohje
50 g voita
1 rkl Life-kookosöljyä
1 dl Biona-agavesiirappia
1 rkl Life Chia -siemeniä
11/2 dl Foodin-mantelijauhoa
1/2 dl Foodin-kookosjauhoa
3 tl piparkakkumaustetta
1 kananmuna
1 ripaus hiutalesuolaa
- Sulata voi ja kookosrasva kattilassa ja anna jäähtyä hieman. Kaada joukkoon piparkakkumauste ja ripaus hiutalesuolaa.
- Lisää vielä mantelijauho, kookosjauho ja chia-siemenet. Sekoita ja lisää vielä joukkoon kananmuna.
- Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja pyöritä taikina palloksi. Peitä muovikelmulla ja jätä jääkaappiin vähintään kahdeksi tunniksi, mieluiten yön yli, jos aikaa on.
- Säädä uuni 170 asteisessa. Jauhota pöytä ja kauli taikina. Painele piparkakut muotilla ja paista niitä 10 minuuttia 170-asteisessa uunissa. Voit koristella jäähtyneet piparkakut sokerikuorrutteella.
Osta reseptin tuotteita
Katso saatavuus myymälästä